Vår historie

En digital misjonær møter en annen

En digital misjonær møter en annen

For fem år siden møttes Carina og Siri Marte. Siden da har de vært sammen hver dag. I hvert sitt land.

De traff hverandre i felles filosofi om å hjelpe kunder til å bruke nye modeller for kommunikasjon og markedsføring. Bort med siloene. Som morgendagens leder må du være like opptatt av teknologi som markedsføring.

De er digitale rådgivere som brenner for kommunikasjon som funker.

Vår filosofi

Keiseren har ikke fått nye klær. Han har bare fått litt mer empati, pleier vi i Norbrand å si. For alt er som før, samtidig som ingenting er det samme.

Digitaliseringen har endret hvordan du og jeg kommuniserer. Vi har snakket om sosiale medier og web i ti år allerede. Men det feiles fortsatt mye, og den digitale modningen går ikke så fort. Vi er fortsatt litt analoge i hodene våre. Det er ikke så rart, teknologien forandrer seg fortere enn deg og meg. Folk er folk.

I digitale medier har vi frem til nå kopiert kommunikasjonsformene fra tradisjonelle medier.

Norbrand er selv med på endringene

Vi er digitale rådgivere som har sluttet å skille mellom PR og markedsføring. Vi vil fjerne de skarpe skillene mellom fagområdene. Vi snakker ikke så mye om reklame. Vi snakker heller om innovasjon, teknologi, digital kundereise og algoritmer.

Vår ambisjon er å fjerne mye av mystikken rundt de store endringene og hjelpe kundene våre til å oppdage nye muligheter. Ofte ender våre prosjekter med ny forretningsstrategi eller bedre måter å organisere bedriften på. Vi skal leverer i forhold til kundenes forretningsmål.

Norbrand er et miljø av skarpe hoder som hjelper deg til å finne løsninger, øke din digitale kompetanse og gjøre deg i stand til å oppdage nye muligheter.

Forstår du ikke hvordan de digitale kommunikasjonspremissene fungerer, kan du heller ikke påvirke dem.